vineri, 25 iunie 2010

Dragoste....la primul blog (inca de actualitate)

Totul incepe cu cateva momente de plictiseala crunta...cand dai un click intamplator pe net, gasesti un blog....si citesti cam ce-ti suna bine de pe acolo. Te amuzi....razi ca proasta/ul, dai un comentariu...si asta a fost. Oare cand a trecut timpul? La naiba! Eu?!Nu se poate sa fi petrecut 2 ore pe blog.....cand au trecut? Apoi te mai minunezi putin ce repede a zburat timpul, pleci de la birou, si uiti.....Pana cand, intr-o buna zi, destul de curand insa, primesti o alerta pe mail....de la nush-cine, nush-ce mesaj...Vrei sa-i dai spam, sau delete, dar apoi, curios/asa din fire, il deschizi. Aaa! Da, cineva ti-a raspuns la mesajul acela pe care l-ai dat din plictiseala...raspunsul e chiar dragut, plin de farmec, pare ok persoana. Te gandesti....ai o gramada de hartii pe birou, telefonul parca in ciuda suna...dar parca ai raspunde la mesaj...pur si simplu asa, pentru amuzament. Si mai dai un reply, ca sa lamuresti persoana ca tu de fapt nu prea esti interesata de subiect, ca ai ajuns acolo intamplator. Mai conteaza?! (te intrebi tu, in timp ce concepi raspunsul, scurt si la obiect). Dar, ce sa vezi?! Persoana a lasat in mesaj si un nr de telefon, si o adresa de mail. Oare de ce?! Ce ciudat! "Ce sa fac?Ar fi chiar asa de rau daca as suna? Ma mai distrez si eu putin"
"Buna ziua! Eu sunt ana11 de pe blog, mi-ati lasat un mesaj..."
"Sar'na, a...da, mi-aduc aminte. Dar ce voce draguta aveti!"
"Multumesc, eu vroiam doar...."....si asa ajungi sa vorbesti cu un necunoscut 45 de minute, apoi mai primesti un mail in aceeasi zi, un apel scurt de dimineata. "ce tip educat!" "ce gagica draguta, m-am scos, crede tot!" ...isi spune fiecare intre timp. Si azi asa, maine asa....vine si ziua in care, din pura curiozitate bine-nteles, va intalniti..... "Hai, cum nu ai incredere in mine?! Ce naiba, suntem oameni, doar nu te gandesti acum la cine stie ce nenorocire....uite, ne intalnim ziua, vin eu si te iau din fata blocului..." "Clar, nu am ce sa patesc, e un tip cu bun simt", si mai si zice ca face o cafea mai buna ca a ta, si ca gateste mai bine ca la restaurant.Dar teapa! Si uite-asa...au aia de la stirile de la ora 5 despre ce scrie. "Astazi, in jurul pranzului, intr-un cartier linistit, a fost semnalata politia de vecinii ingroziti, auzind tipete intr-un apartament recent inchiriat de la etajul 3 ...."

PS: Cu dedicatie...... ;)

9 comentarii:

  1. Daca vroiam sa nominalizez, o faceam.... Oricum, se stie el, e suficient de inteligent pentru a se recunoaste...zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda. Eu nu merg să mă întîlnesc cu necunoscuţi, fie ei şi bloggeri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine faci. Exista oameni precum personajele despre care vorbeam in articol, dar exista si persoane ok, care se cunosc si leaga prietenii frumoase, poate chiar mai mult de atat. Cunosc mai multe cazuri fericite, dar si stirile sunt pline de rezultatele unor astfel de intalniri esuate...

    RăspundețiȘtergere
  4. in ziua de azi nu mai este safe sa te intalnesti cu necunoscuti "dragati"....

    RăspundețiȘtergere
  5. Povestea e fictiva.....dedicatia e reala :)

    RăspundețiȘtergere
  6. hmm, asta e continuarea paranoiei femeilor din ziua de azi. Da, nu e recomandabil sa mergi la el acasa, sa mergi cu masina lui...
    Dar, sa fim seriosi, o intalnire intrun loc public, un restaurant, bar, terasa nu cred ca e unsafe deloc. Sa dai un nr de telefon sau un id de mess nu vad cu ce iti pericliteaza viata.
    Pana la coada daca respecti instinctul dat de bun simt, esti in siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Alex Popescu: instinctul dat de bun simt, al cui? Poate unul vrea sa-l respecte, dar celalalt nu-l are. Asta, combinata cu a fi la el in masina, sau la el acasa....nu suna deloc bine... Oricum, este o chestiune de alegere, si fiecare trebuie sa-si asume consecintele faptelor lui/ei. Pana la urma, nu te poate obliga nimeni sa iesi, dar daca o faci, trebuie sa fii constient/a ca nu ai de unde sa stii ce va urma, nu?

    RăspundețiȘtergere